Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μερικά από τα σχόλια των αναγνωστών της σελίδας μας στο facebook


ΝΙΚΟΣτόλμη, νέο αίμα και θετικές προτάσεις χρειαζόμαστε!”
ΝΙΚΟΣ “Επιτέλους και λίγο χιούμορ, βαρέθηκα να βλέπω δυσκοίλιες φάτσες!”
ΜΑΡΙΝΑ “καλο μου ακουγεται...οι δυσκολιες θα ειναι πολλες και ο ...πολεμος ανελεητος. ολοι σε κατι θα βοηθησουμε.”
ΔΗΜΗΤΡΑ “ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ...“
ΑΓΝΩΣΤΟΣ “Γιατί εμείς ξέρουμε πια... Πως άλλοι μας έβαλαν να μη μιλιόμαστε... Άλλοι μοίρασαν τα καφενεία... Άλλοι μας έβαζαν στο χέρι τα σημαιάκια την ώρα που ο τόπος μας μας ήθελε ενωμένους, αγαπημένους, δημιουργικούς, μαχητικούς... Γι αυτό σου λέω... Φτάνει πια...”
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ “ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!”
ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ “Βαρέθηκα να βλέπω την υπολοιπη Ελλάδα να αποκτά ανάπτυξη και υποδομές και η Σάμος να έχει βάλει τέρμα όπισθεν”
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ "Αυτή η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι και μια απάντηση τόσο στον εαυτό μας όσο και στους ανθρώπους γύρω μας στην ερώτηση: Εσύ για όλα αυτά που δεν σου αρέσουν και σε πληγώνουν επί σειρά ετών, τι έκανες?” ΔΕΣΠΟΙΝΑ “Έκανα υπομονή , έκανα τα στραβά μάτια , έκανα την προσευχή μου... μέχρι που κατάλαβα ότι τελικά εγώ είχα συμβάλει σε αυτό το χάλι! εγώ τους είχα εμπιστευτεί εγώ τους είχα ψηφίσει εγώ τους συντηρούσα... με την ανοχή μου! Για όλα υπάρχει ένα όριο όμως. Δεν θα ξανά αφήσω κανέναν να πληγώσει ούτε εμένα ούτε τον τόπο μου!”
ΦΩΤΕΙΝΗ “ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!”
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ “eimaste mazi sas...”
ΓΙΩΡΓΟΣ “η αυθαιρεσία της εξουσίας υπάρχει όσο την αποδέχεσαι. Και αποδεχόμενος την νομιμοποιείς!”
ΚΑΙΤΗ “Είμαι μαζί σας, έρχομαι 25 χρόνια συνέχεια στην Σάμο, στον Άγιο Κωνσταντίνο και έχουμε πολλά να μοιραστούμε νομίζω...”
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ “Η πρόταση της ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ ειναι πρόταση ενεργούς συμμετοχής και αξιοπρέπειας.”
ΜΑΝΟΛΗΣμπραβο το εχει αναγκη το νησι μας, καποτε η Σαμος ηταν το διαμαντι της Μεσογειου.”
ΦΑΝΗ “Εύχομαι να πρεσβεύετε πραγματικά το δίκαιο και να συγκρούεστε με όσους προσπαθούν να μας εκμεταλλευτούν, να μας κοροϊδέψουν. Να τους ξεσκεπάζετε!”
ΒΑΣΙΛΙΚΗ “Επιτέλους άνθρωποι νέοι με όρεξη που φαίνεται να θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους χωρίς να δεσμεύονται από κάποιο κόμμα ή να εξαρτώνται από πελατειακές σχέσεις.”
ΑΡΕΤΗ “Kαλή επιτυχία για το καλό του νησιού! Ας σταματήσει πια αυτός ο διαχωρισμός ανατολικής και δυτικής Σάμου για το καλό ολων μας.”
ΣΠΥΡΟΣ “ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ! ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!”
J D “Εύχομαι να καταφέρετε ότι δεν κατάφεραν τόσοι και τόσοι τόσα χρόνια...”
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ “Καλή δύναμη. Εύχομαι να μείνετε μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές λογικές. Να είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξάρτητοι. Αυτό θα μετρήσει!”
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ “Τουλάχιστο έχετε Πρότυπα προς αποφυγή!”
επιμέλεια: Γιώργος

ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ “Ενα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς τους λίγους που ξεκινήσαμε αυτή την τολμηρή προσπάθεια πριν ένα μήνα και που βλέπουμε ολοένα και περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους, με τους ίδιους προβληματισμούς να είναι διατεθειμένοι να "ταξιδέψουν" μαζί μας.”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου