Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ, ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ακούστηκαν πολλά για εμάς... οτι είμαστε κλειστό κλάμπ, μέχρι οτι είμαστε μασόνοι...

  • Η αλήθεια είναι οτι κάποιοι θορυβήθηκαν τόσο πολύ που ο κόσμος της Σάμου ξύπνησε, που τρέχουν να σπηλώσουν όσο μπορούν. 
  • Η αλήθεια είναι οτι όλοι μας έχουμε ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, και δεν έχουμε ποτέ αναμιχθεί σε αδιαφανείς διαδρομές. 
  • Η αλήθεια είναι οτι είμαστε πολίτες του πιο όμορφου νησιού του Αιγαίου, που κάποιοι που κάνουν κουμάντο πολλά χρόνια τώρα, θεωρούν κτήμα τους. 
  • Η αλήθεια είναι οτι η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ θα μπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο πανηγυρικά και οι πολίτες θα αποκτήσουν λόγο και φωνή.
  • Η αλήθεια είναι οτι κάποια πράγματα που παρατήθηκαν στο έλεος του Θεού, θα αρχίσουν , με τις παρεμβάσεις μας να γίνονται σωστά.

Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ έχει τρομάξει, έχει τρομοκρατήσει συμφέροντα, που εσκεμμένα για να κάνουν την δουλειά τους πήγαν το νησί σε στρεβλή ανάπτυξη.
Κουβέντες του δρόμου που σκοπό έχουν την τεχνιτή απαξίωση μιας κίνησης πολιτών, δείχνει πόσο φοβούνται...
Εμείς έχουμε να απαντήσουμε ότι το καλό του τόπου είναι η ΜΟΝΗ μας προτεραιότητα και καμία κομματική γραμμή ή προσωπικό συμφέρον...Ίσως αν δεν είχαν αποκοπεί κάποια άτομα τόσο πολύ από την κοινωνία και με έπαρση να θεωρούν οτι προσφέρουν ενώ δεν έχουν κάνει ουσιαστικά πράγματα για την Σάμο εδώ και χρόνια, ίσως να είμασταν πιο κοντά βοηθώντας όντως άξιους και ικανούς αυτοδιοικητικούς να παράγουν πραγματικό έργο.

Το γκάλοπ που τρέχει στο blog ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ ίσως και να λέει πολλά. Μια ψήφο ανά υπολογιστή με δικαίωμα απο τον ίδιο υπολογιστή σε αλλαγή ψήφου μόνο, ΟΧΙ σε διπλοψηφία...Σε αυτό το γκάλοπ ερχόμαστε δεύτεροι...με οκτώ ψήφους διαφορά από τον πρώτο σε σύνολο 662 ψήφων. Διαδικτυακή ψηφοφορία θα μου πείτε, δεν ασχολείται πολύ κόσμος με το internet...

Σίγουρα όμως πολύς κόσμος πλέον ασχολείται και ενημερώνεται, και παίρνει θέση μέσα στο internet. Αυτό έχει θορυβήσει γιατί κατανοούν ότι ΙΣΩΣ το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι. Ότι και αν πετύχει η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ στις 7 Νοέμβρη, εμείς θα είμαστε παρόντες, άλλοι μέσα άλλοι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο να βοηθήσουμε τον τόπο μας, παράλληλα με το να ασχολούμαστε με ότι κάναμε και πιο πριν...τις δουλειές μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου