Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δύο λόγια για την ευχάριστη «περιπέτειά μας» στο Καρλόβασι.


Στις 7 Ιουνίου ενημερωθήκαμε όλοι για το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». Λόγω της παρουσίας μας σε ένα τουριστικό νησί και της δραστηριοποίησής μας, σε ιδιαιτέρως έντονους ρυθμούς τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η αφετηρία για τις συζητήσεις μας για κάθοδο στις εκλογές προσδιορίστηκε για το Σεπτέμβριο. Η απόφαση μας ήταν «ναι ,πρέπει να προχωρήσουμε» διαπιστώνοντας , όπως και εσείς, πως με το υπάρχον καθεστώς και τους πρωταγωνιστές του δεν οδηγούμασταν πουθενά. Μέσα Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι συζητήσεις με κόσμο από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Σάμου. Ισως λίγο αργά… 


Υπήρχε μία επιφυλακτικότητα, λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχαμε. Η μη ύπαρξη στο ψηφοδέλτιο προσώπων από το Καρλόβασι δε σημαίνει πως δε μας απασχολούν τα προβλήματα της περιοχής. Να γνωρίζετε πως στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ τόσο ο κόσμος του Καρλοβάσου όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής ανεξαρτήτως παράταξης θα βρουν ένα σημαντικό αρωγό στους αγώνες που θα κάνουν για το καλό του τόπου. Επειδή απλά έτσι έχουμε μάθει να λειτουργούμε. Χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Αρκετά πληρώσαμε όλοι μας τη χρήση αυτών .



Είχαμε όλα τα παιδιά της ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με κόσμο που είχε τους ίδιους προβληματισμούς με εμάς. Και γνωρίζουμε πως αυτός ο κόσμος θα σας μεταφέρει τους λόγους, τους οποίους εμείς μέσα από 4 σελίδες προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε ,που μας οδήγησαν στη μοναδική στα χρονικά του πολιτικού βίου των τελευταίων ετών απόφαση: ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.



Οι συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσά μας ας είναι η αφορμή που θα συντονίσει κόσμο από κάθε πλευρά του νησιού και θα τον φέρει κοντά, για πρώτη φορά μακριά από κάθε είδους κομματικό μηχανισμό. Ειλικρινά προσπαθήσαμε …και θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο μέσα από την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο να σας πείσουμε πως αξίζει τον κόπο να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Επειδή πολυτιμότερος για όλο το νησί δεν είναι ένας βαθιώτης ή καρλοβασίτης ή πυθαγοριώτης ή μαραθοκαμπίτης δημοτικός σύμβουλος αλλά ένας ΙΚΑΝΟΣ δημοτικός σύμβουλος.



Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ δε σκοπεύει να πάψει να υφίσταται την επομένη των εκλογών αλλά να δικαιώσει όσους την υποστήριξαν και να πείσει και τους υπόλοιπους πως αξίζει τον κόπο να την προσέξουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου