Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Με το τέλος αυτού του δεκαημέρου μπαίνουμε στην τελική ευθεία την κατανομής υποψηφίων και την δημοσίευσης του προγράμματος της ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ. Τι θα κάνουμε, πόσο σκληρά θα δουλέψουμε για τον ενιαίο μας Δήμο Σαμίων.
Είμαστε όλοι απλοί πολίτες, άλλοι υπάλληλοι, άλλοι έμποροι άλλοι καθηγητές και ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα κόμματα στην Σάμο παρέδωσαν καμένη γη, κλίκες συμφέροντα δεν άφησαν το νησί να αναπτυχθεί καθόλου σωστά. Το μέρος που ζούμε δουλεύουμε και αγαπάμε έγινε τόπος απαγορευτικός για προσέλκυση νέων ανθρώπων, νέων τουριστών, νέων με όνειρα για μια ζωή με ποιότητα μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Το ακτοπλοϊκό 35 χρόνια δεν κατάφεραν να λύσουν, το που θα βάζουμε τα σκουπίδια του νησιού ούτε. Στην Σάμο η ανακύκλωση είναι κάτι που κάνουν άλλα μέρη οχι η Σάμος. Την πυροπροστασία δεν την άγγιξαν σαν πρόβλημα, ακόμα και απλά πράγματα σαν περιποίηση των δημόσιων χώρων τα έχουν αφήσει στην τύχη τους. Ένα "παρατημένο" μέρος. Δεν έχουν λεφτά λένε..άλλα μέρη πιο φτωχά που ο Δήμος κάνει δουλειά, έχουν περισσότερα? Κακή κατανομή πόρων, ρουσφέτια, κάθε λογής συμφέροντα μας έφτασαν εδώ.
Σαν πολίτες του νησιού θεωρούμε υποχρέωση μας την κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές, για να σταματήσει η ασυδοσία, για να υπάρξει έλεγχος για να δώσουμε φρέσκιες ιδέες. Για να μπουν επιτέλους νέοι άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση που ήταν μόνο προτέρημα των εξηντάρηδων στην Σάμο. Ελάτε μαζί μας, ελάτε να μας ψηφίσετε στις 7 Νοέμβρη. Η αποχή δεν είναι λύση, το λευκό δεν είναι λύση. Αξίζει την προσπάθεια να δούμε αν οι πολίτες μπορούν τελικά να καταφέρουν πολύ περισσότερα από τους κομματικούς 35 χρόνια τώρα. Νομίζουμε οτι μπορούμε πολύ περισσότερα, δεν έχουμε κομματικά δεσμά, δεν έχουμε εξαρτήσεις θελουμε το νησί μας να πάει μπροστά και τίποτα άλλο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου