Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ ως διεγερτικό αντανακλαστικών- Δημοτικό Στάδιο Σάμου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-12-2011


Τα αντανακλαστικά των υπευθύνων του Δήμου φαίνεται ότι διεγείρει η ΥΠΟΤΕIΝΟΥΣΑ, αφού αμέσως μόλις αποφασίσει να ασχοληθεί με ένα θέμα, οι αρμόδιοι σπεύδουν ασθμαίνοντες να προλάβουν.

To ίδιο συνέβη και με το δημοτικό στάδιο Σάμου, την κατάσταση του οποίου όλοι γνωρίζουν με αποτέλεσμα να αγανακτούν τόσο οι αθλητές όσο και οι γονείς των παιδιών τα οποία καθημερινά αθλούνται εκεί.

Από τις 23 Μαρτίου 2011 η ΕΠΣΣ έστειλε επιστολή στους υπεύθυνους του Δήμου(Δήμαρχο Σάμου κο Θάνο,Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Ζάχαρη και Πρόεδρο Δ.Ο.Π.ΠΟΝΑΣ κο Παριανόπουλο) περιγράφοντας την κατάστασή του.

Στις 4 Απριλίου 2011 η ΕΠΣΣ ενημέρωσε εγγράφως το Δ.Σ. για τις προτάσεις της για όλα τα γήπεδα του ενιαίου Δήμου έχοντας θέσει ως βασική προτεραιότητα τις απαραίτητες εργασίες που θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν στα γήπεδα Σάμου και Παλαιοκάστρου .Η επιστολή επίσης περιελάμβανε προτάσεις για βελτιωτικές-συμπληρωματικές εργασίες που αφορούσαν τα γήπεδα Κοντακαιίκων,, Πυθαγορείου,Χώρας και Μυτιληνιών. 

Στις 23 Αυγούστου, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων ,έστειλαν και Τρίτη επιστολή με τον χαρακτηρισμό του Εξαιρετικά Επείγοντος, αλλά πάλι την ίδια αντιμετώπιση είχαν. Μάλιστα στη συγκεκριμένη επιστολή υπήρχε αναφορά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε , παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου Μπιτσαξή , όπου ο Δήμαρχος κος Θάνος και ο Αντιδήμαρχος κος Στάντζος πρότειναν συνάντηση στον Πρόεδρο της ΕΠΣΣ προκειμένου να προγραμματιστούν οι παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους.Μέχρι και σήμερα κανείς εκπρόσωπος της ΕΠΣΣ δεν ειδοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή για την πραγματοποίηση της εν λόγω συνεργασίας.

Δεν είχε σκεφτεί όμως η Δημοτική Αρχή το «διεγερτικό» που λέγεται ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ!

Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ , έλαβε γνώση των επιστολών μόλις προ λίγων ημερών και επιλήφθηκε αμέσως.O Μηχανικός και μέλος της Υποτείνουσας κος Παλαιοκαστρίτης μετέβη επι τόπου στο γήπεδο και κατέγραψε από ατέλειες έως επικίνδυνες βλάβες του γηπέδου και αποφασίστηκε να τεθεί το θέμα αύριο Πέμπτη 22/12/2011 στην συνεδρίαση του Δ.Σ. ως θέμα Προ Ημερησίας Διατάξεως.

Και ω του θαύματος! Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου, με αντιδήμαρχο και μηχανικό για να μεταβεί επί τόπου και να καταγράψει τις ελλείψεις του δημοτικού σταδίου Σάμου.
Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε στους αρμόδιους του δήμου είναι ότι από δω και πέρα η «διέγερση» θα είναι συνεχής, γιατί ως ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ και ως ενεργοί πολίτες του τόπου δεν σκοπεύουμε να μείνουμε πλέον απαθείς απέναντι σε κανένα πρόβλημα του νησιού μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου