Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η προχειρότητα και οι συζητήσεις θεμάτων «στο πόδι» συνεχίζονται. Και γι΄αυτή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ής Νοεμβρίου 2011, δεν υπάρχουν εισηγήσεις για όλα τα θέματα ουσίας που να συνοδεύουν την πρόσκληση για συνεδρίαση, που αποστέλλεται στις παρατάξεις. 

Και το εντελώς παράταιρο είναι ότι υπάρχουν εισηγήσεις για θέματα που δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης!!!

Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ απαίτησε με προηγούμενη ανακοίνωσή της να παραλαμβάνει πλήρη ενημερωτικά στοιχεία και εισηγήσεις για κάθε θέμα προς συζήτηση, για να μπορεί να προετοιμάζετε ο εκπρόσωπός της στο Δ.Σ. και να παίρνει υπεύθυνα θέση σε κάθε θέμα. Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κος Ζάχαρης,  δεν λαμβάνει υπόψη του τις απαιτήσεις των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων, αλλά συνοδεύει τις προσκλήσεις για συνεδρίαση με εισηγήσεις κατά το δοκούν.

Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ καταγγέλει για μία ακόμα φορά την τακτική του και δηλώνει απερίφραστα τις επιφυλάξεις της για τους λόγους που ακολουθείται αυτή η τακτική.
Δηλώνει επίσης ότι σαν παρουσία στο Δ.Σ. δεν θα δεχτεί στο εξής να τοποθετηθεί και να ψηφίσει για θέματα που δεν θα συνοδεύονται από εισήγηση και τα απαραίτητα στοιχεία.

Σάμος 28 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου