Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Δελτίου τύπου σχετικά με γενική συνέλευση Νοεμβρίου και τη προκήρυξη εκλογών για τη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013



              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Η ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση, στην οποία εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού που είχαν αποφασιστεί σε προηγούμενη Γ.Σ., καθώς και κάποιες που προέκυψε ανάγκη να γίνουν στην πορεία.

        Η Γεν. Συνέλευση επίσης αποφάσισε την εκλογή τριμελούς επιτροπής η οποία συστήθηκε και προέβη ήδη στην τελική διαμόρφωση των τροποποιήσεων όπως και θα διεκπεραιώσει τις απαραίτητες τυπικές διαδικασίες για την έγκρισή τους από το Πρωτοδικείο.

      Η νέα Γενική Συνέλευση  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, και αποφάσισε μετά τις  τροποποιήσεις του καταστατικού, την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Συντονιστικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, από ώρα 11.00, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΣΑΜΟΣ.  

    Υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες θα γίνονται δεκτές, είτε γραπτώς με παράδοση στο κατάστημα Γιαννουλόπουλου επί της παραλιακής, είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο μπλογκ της, (ypotinousa.blogspot.com) και στο e-mail : ypotinousa@gmail.com

     Οι δράσεις της Υποτείνουσας στο αμέσως προσεχές διάστημα θα συνεχιστούν με πρώτη  την υποστήριξη της εισήγησης του Δημοτικού της Συμβούλου Νίκου Γεωργίου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, για τον περιορισμό της χρήσης του πλαστικού και ειδικά της πλαστικής σακούλας, εισήγηση που έχει ήδη λάβει θετική ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο και προωθείται η εφαρμογή της.

   Σε επόμενο δελτίο τύπου μετά και την εκλογή των νέων  οργάνων θα γνωστοποιήσουμε  άλλες δράσεις της Υποτείνουσας και θα εγκαινιάσουμε  νέους τρόπους επικοινωνίας  με την Σαμιακή κοινωνία,  με στόχο την επίλυση των πολλών προβλημάτων που μας απασχολούν όλους.

                                          Για την ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ

                                       Η προσωρινή 3μελής επιτροπή

                                                   Μαρία Βονάτσου
                                                   Ιωάννα Καστάνη

                                                   Γιώργος Σκαπέτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου