Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ

Εντύπωση μάς προκάλεσε η απόφαση διαγραφής από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τεσσάρων υποψηφίων με άλλους, εκτός της “ΔΡΑΣΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ”, συνδυασμούς στις Δημοτικές Εκλογές.
Ήμασταν απολύτως βέβαιοι, ότι εκτός της “Υποτείνουσας” και όλοι οι άλλοι συνδυασμοί ήταν επίσης ανεξάρτητοι, ενωτικοί και ακομμάτιστοι(!!)

Έτσι άλλωστε διαλαλούσαν οι ντόπιοι πολιτικοί ντελάληδες...
Προφανώς οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους δεν είναι σύμφωνοι και αποφάσισαν να μας δείξουν πώς αντιλαμβάνονται την ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση....


Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την οργισμένη (υποθέτουμε) αντίδραση του Δημάρχου μας, κυρίου Στέλιου Θάνου, ο οποίος θεωρούμε ότι εκτίθεται από αυτή την απόφαση των συντρόφων του.
Θεωρούμε ότι πρέπει επιτέλους όλοι να συνειδητοποιήσουμε, ότι τα τοπικά μας προβλήματα δεν έχουν “χρώματα” και να βάλουμε το καλό του νησιού μας πάνω από τα κομματικά “καλά και συμφέροντα”.


Τα μέλη της Υποτείνουσας, για άλλη μια φορά και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των κομματικών μηχανισμών να μας “βαφτίσουν”, να μας “βάψουν”, να μας βάλουν “ταμπέλες”, ή να μας παρουσιάσουν σαν ... “ουρές” ή ... “μακριά χέρια”, δηλώνουμε ότι δεν μας φοβίζουν τέτοιες “προειδοποιητικές” βολές, ξεκαθαρίζουμε ότι, όπου κι αν ανήκει ο καθένας μας πολιτικά και παρά τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές, πρώτη μας έγνοια είναι το παρόν και το μέλλον του νησιού και καλούμε τους συμπολίτες μας που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες να συναντηθούμε έξω από κόμματα, παρατάξεις, επετηρίδες και συμφέροντα για να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου