Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου-απάντηση σχετικά με συνεδριάσεις των ΝΠΔΔ Δήμου Σάμου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κε Τριανταφύλου
Οι διαδικασίες σύνταξης και αποστολής του δελτίου τύπου καθώς και η υπογραφή αυτού («Εκ του ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ») επιβεβαιώνουν όλα όσα γράφαμε στη ανακοίνωσή μας περί της λειτουργίας των ΝΠΔΔ. Το λογικό θα ήταν να υπογράφατε ως «Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ» αφού τα μέλη του ΔΣ δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για την έκδοση του .Θα βοηθούσε επιπλέον και μία συζήτηση με τα μέλη για να επιβεβαιώσετε κάποιες από τις καταστάσεις που περιγράφουμε στην αρχική μας ανακοίνωση.

Πιστεύουμε πως ακόμα και οι εντάσεις καλό θα είναι να αποτελούν αφορμή για να επανεξετάζονται καταστάσεις και να κατατίθενται ιδέες για την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών. Είμαστε λοιπόν στη διάθεσή σας προκειμένου να αναδιοργανώσουμε τις Επιτροπές του ΔΟΠΠΟΝΑΣ για τις οποίες οι ενστάσεις μας περί της σύνθεσής τους και της προσφοράς τους απεδείχθησαν από την εξέλιξη των πραγμάτων ορθές (δεν έχει ΠΟΤΕ συνεδριάσει καμία εξ αυτών). Έτσι θα δώσουμε την ευκαιρία να ενεργοποιηθούν πολίτες οι οποίοι το τελευταίο καλοκαίρι απέδειξαν πως το νησί μας έχει έμψυχο υλικό υψηλών δυνατοτήτων στο οποίο όμως κανείς από τη Δημοτική Αρχή δε σκέφτηκε να επενδύσει αφού στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν εκτός κομματικών μηχανισμών. Δε θα ωφελήσει κανέναν, και πολύ περισσότερο τον τόπο μας, να υπάρξει εκατέρωθεν καταιγισμός δελτίων τύπου.


Η ανακοίνωσή μας δε στόχευε το ΔΟΠΠΟΝΑΣ αλλά συνολικά τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης των ΝΠΔΔ αλλά και των Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Από την πρώτη μέρα δημιουργίας της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Κίνησης μιλήσαμε για την επιτακτική ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας. Ασχέτως των σκληρών χαρακτηρισμών που χρησιμοποιείτε για τα μέλη της Υποτείνουσας στην προσωπική ανακοίνωσή σας, γνωρίζετε πολύ καλά ποιοι είμαστε και αν έχουμε πρόθεση να βοηθήσουμε ή όχι. Πιστεύουμε το επόμενο δελτίο τύπου που θα εκδοθεί από το ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ να επικεντρώνεται σε καινοτόμες ενέργειες στον πολιτισμό και στον αθλητισμό που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Το Συντονιστικό Συμβούλιο
Σάμος, 01-11-2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου