Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της παραλιακήςΑπό τη Δημοτική Αρχή έχει εξαγγελθεί η έναρξη εργασιών για ανάπλαση της Παραλιακής το φθινόπωρο.

Η παρουσίαση, όμως, των σχεδιαζόμενων έργων, ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη,αναβάλλεται συνεχώς. Εύλογα, λοιπόν, δημιουργείται ο φόβος ότι θα μας ανακοινωθούν ειλημμένες αποφάσεις .

Παράλληλα η πόλη θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, αφού θα οδηγηθούμε σε ασφυκτικούς χρόνους, που θα θέσουν εκβιαστικά διλήμματα στους συμπολίτες μας και θα απαιτηθεί η ανοχή της κοινωνίας σε λύσεις, που δε θα έχουν πραγματική αποδοχή και οι οποίες θα προσδιορίσουν την εικόνα του σημαντικότερου τμήματος της πόλης για τις επόμενες δεκαετίες.

Με αυτά τα δεδομένα, με νωπές τις μνήμες του ράβε-ξήλωνε της πλατείας, αλλά και με βαθιά πίστη στην αξία της ενημέρωσης, του διαλόγου και της δημόσιας διαβούλευσης, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών "Υποτείνουσα"  προκαλεί ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της παραλιακής της πόλης της Σάμου και  προσκαλεί τους πολίτες και τους φορείς  στο Ξενοδοχείο "Σάμος", στις  17 Ιουνίου και ώρα 21:00.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αλλαγή της ημερομηνίας έγινε, επειδή την Τετάρτη 15/6 έχει προγραμματιστεί πανελλαδικά συγκέντρωση των Αγανακτισμένων Πολιτών κι από ευαισθησία την μεταθέσαμε για Παρασκευή 17/6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου